CNC in Oss

Vind gratis jouw CNC bedrijf

 • Trustpilot

 • Veilig SSL beveiligd

 • Spoedorders mogelijk

Vergelijk 3 CNC bedrijven binnen 1 minuut

Vraag direct 3 offertes op van CNC bedrijven uit jouw regio, zodat je lokale en beschikbare CNC bedrijven kunt prijs-vergelijken om vrijblijvend in te kunnen zien wat de kosten zijn.


  Altijd behulpzaam en staan 24/7 voor je klaar

  Stefan de Groot

  Top service, bedankt mannen

  Remon Booten

  Een hele goede ervaring gehad

  Yara van der Wiel

  1.200+ Betrouwbare leveranciers

  Persoonlijke accountmanager

  Gratis offertes

  Erkend familiebedrijf

  Beoordelingen

  Vertrouwd door

  CNC materiaalbewerking in Oss

  Binnen de luchtvaart, de machinebouw en de industrie in algemene zin ontkomt u niet aan het verspanen en bijvoorbeeld draaien van verschillende basismaterialen. Denk aan metaalbewerking in Oss, de bewerking van hout en het bewerken van aluminium. Edustry neemt dergelijke materiaalbewerkingen graag voor u uit handen, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Het kan uw productieproces versnellen en voorkomt dat een grote investering in bewerkingsmachines benodigd is. Edustry maakt voor de bewerking van materialen gebruik van CNC in Oss. CNC is een afkorting van Computer Numerical Control, wat feitelijk niets meer is dan het gebruik van computergestuurde machines voor de bewerking van materialen. CNC materiaalbewerking in Oss biedt verschillende voordelen ten opzichte van het handmatig bewerken van hout, metaal of aluminium. We vertellen u er graag meer over.

  CNC machine staal frezen

  Veelgestelde vragen over CNC

  Waar staat CNC voor en hoe werkt het?

  CNC is een afkorting van Computer Numerical Control, wat betekent dat gebruik wordt gemaakt van een computergestuurde machine.

  Specificaties die vooraf worden meegegeven, worden door de computer omgezet naar instructies voor de CNC machine. De keuze voor CNC machines biedt u verschillende voordelen. Edustry vertelt u er graag meer over. Wij zijn een specialist op het gebied van de toepassing van CNC machines voor het bewerken van verschillende soorten materialen.

  Welke branches kiezen CNC bewerkte materialen?

  Binnen verschillende branches wordt gekozen voor het bewerken van materialen met een CNC machine.

  Dit geldt onder meer voor de luchtvaart en de industrie. Binnen deze sectoren laat men specifieke onderdelen binnen het productieproces produceren door een partij als Edustry. Ook meubelmakers kiezen voor de voordelen die het met CNC machines bewerken van materialen hen biedt. Bedrijven besteden dit proces vaak uit, om zelf niet in dure CNC machines te hoeven investeren.

  Wat zijn de voordelen van CNC machines?

  Het bewerken van materialen met CNC machines biedt verschillende voordelen.

  Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat een machine niet alleen overdag maar ook in de avond en nacht door blijft werken. Het verkort de levertijd van onderdelen aanzienlijk. Daarbij is het bewerken van materialen met een CNC machine minder foutgevoelig. Een derde voordeel van het bewerken van materialen met een CNC machine zit in het feit, dat deze machines sneller zijn dan mensen.

  Is de toepassing van CNC een duurzame keuze?

  De keuze voor het laten bewerken van materialen met een CNC machine past bij een duurzame manier van ondernemen.

  De duurzaamheid zit hierbij voornamelijk in het feit, dat er bij het middels CNC bewerken van materialen veel minder hoeft te worden weggegooid. Zouden materialen met de hand bewerkt worden, dan is de kans op fouten en daarmee het moeten weggooien van materialen veel groter. De foutgevoeligheid van een CNC machine is minimaal.

  Welke materialen zijn te bewerken met CNC machines?

  Edustry biedt onder meer ondersteuning bij het bewerken van materialen als hout, aluminium en metaal met CNC machines.

  Ook het bewerken van gereedschapsstaal en bijvoorbeeld thermoplasten is mogelijk. Naast de diversiteit in materialen die bewerkt kunnen worden met deze technologie, bieden we een ruim aanbod aan soorten bewerkingen. Denk bijvoorbeeld aan het frezen van deze materialen, maar ook aan het gebruik van een draaibank voor het creëren van cilindrische geometrieën.

  Hoe zien CNC instructies er eigenlijk uit?

  Wanneer we producten bewerken met een CNC machine, vragen we u vooraf specificaties op te geven van het gewenste eindproduct.

  Vaak gaat het om onderdelen die vervolgens in uw eigen productieproces gebruikt worden. De specificaties worden door onze ervaren specialisten ingevoerd in de programmatuur die hoort bij de CNC machine. De computer bepaalt op basis van deze reeks met regels hoe de CNC machine moet worden afgesteld voor een optimaal eindresultaat en stuurt deze vervolgens door naar de machine.

  Toepassingen van CNC materiaalbewerking in Oss

  Met de toepassing CNC in Oss kunt u materialen op verschillende manieren bewerken. Denk bijvoorbeeld aan het snijden van metaal, het draaien van stalen buizen en kokers, het frezen van houten balken en platen, enzovoorts. De instructies voor de uit te voeren bewerkingen aan het basismateriaal worden vooraf in een computer ingevoerd. Dit kan middels losse instructies, maar ook met een vectortekening. Het is afhankelijk van het type bewerking. Op basis van de vectortekening creëert de computer een reeks coördinaten, die een CNC machines nauwkeurig volgt. Bij CNC materiaalbewerking in Oss heeft Edustry de beschikking over een breed machinepark. Hier vindt u onder meer vlakbedlasers, buislasers, kantbanken en kantafronding machines. Afhankelijk van de gewenste bewerking worden één of meerdere van deze machines voor u ingezet. De machines zijn van een bijzonder hoge kwaliteit, wat een u verzekert van een fraai eindresultaat als u materialen en halffabricaten op maat laat maken.

  Voornaamste redenen om voor CNC in Oss te kiezen

  Zoals eerder werd aangehaald, biedt de toepassing van CNC in Oss bij het bewerken van materialen verschillende voordelen. Een van de voornaamste redenen om voor deze techniek te kiezen, zit in de nauwkeurigheid waarmee bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. De kans op fouten is bij CNC materiaalbewerking veel kleiner, dan bij een handmatige bewerking van het materiaal. Dit brengt het bijkomende voordeel met zich mee, dat er minder materiaal hoeft te worden weggegooid. Het aantal foutief geproduceerde objecten is immers veel kleiner. Het maakt de toepassing van CNC in Oss een hele duurzame keuze. Een derde reden om voor de bewerking van hout of bijvoorbeeld metaalbewerking in Oss middels CNC te kiezen, is de snelheid hiervan. De machines draaien 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u, wat deze oplossing veel sneller maakt dan een handmatige aanpak.

  CNC frezen met koelmiddel

  Afwerking bij CNC materiaalbewerking in Oss

  Nadat de basismaterialen bewerkt zijn met onze CNC machines in Oss, zullen we de op maat gemaakte objecten voor u afwerken. Standaard betekent dit dat na bijvoorbeeld metaalbewerking in Oss bramen verwijderd zullen worden. Zonder afwerking zouden de objecten niet direct inzetbaar zijn binnen uw productieproces. Ook scherpe randen aan andere materialen werken we voor u weg.

  Wilt u meer weten over de toepassing van CNC materiaalbewerking in Oss? Neem eens contact met ons op. We leggen de diverse mogelijkheden graag aan u voor.

  Populaire plaatsen

  Andere diensten

  Stap 1

  Vrijblijvend offerte opvragen

  Stap 2

  Contact met persoonlijke accountmanager

  Stap 3

  Overeenstemming

  Stap 4

  Productie wordt gestart

  Stap 5

  Levering van de bestelling