CNC in Amsterdam

Vind gratis jouw CNC bedrijf

 • Trustpilot

 • Veilig SSL beveiligd

 • Spoedorders mogelijk

Vergelijk 3 CNC bedrijven binnen 1 minuut

Vraag direct 3 offertes op van CNC bedrijven uit jouw regio, zodat je lokale en beschikbare CNC bedrijven kunt prijs-vergelijken om vrijblijvend in te kunnen zien wat de kosten zijn.


  Top service, bedankt mannen

  Remon Booten

  Altijd behulpzaam en staan 24/7 voor je klaar

  Stefan de Groot

  Een hele goede ervaring gehad

  Yara van der Wiel

  1.200+ Betrouwbare leveranciers

  Persoonlijke accountmanager

  Gratis offertes

  Erkend familiebedrijf

  Beoordelingen

  Vertrouwd door

  CNC materiaalbewerking in Amsterdam

  Door stappen uit uw productieproces uit te besteden aan een partij als Edustry bespaart u veel tijd en een forse investering; u hoeft zelf immers niet in professionele CNC machines te investeren. Edustry biedt u verschillende vormen van CNC materiaalbewerking in Amsterdam aan. Niet alleen bewerken we metaal, ook voor de bewerking van aluminium, gereedschapsstaal en bijvoorbeeld hout kunt u op onze expertise rekenen. Welke materialen wilt u laten bewerken in Amsterdam? De keuze voor CNC machines, waarbij CNC een afkorting is van Computer Numerical Control, levert u verschillende voordelen op. We vertellen u er graag meer over! Onder meer in de luchtvaart, de machinebouw en bijvoorbeeld de industrie vertrouwt men al op de kennis en kunde die Edustry biedt bij de bewerking van verschillende materialen. Naast de toepassingen van CNC maakt Edustry ook 3D printen in Amsterdam mogelijk.

  CNC machine staal frezen

  Veelgestelde vragen over CNC

  Waar staat CNC voor en hoe werkt het?

  CNC is een afkorting van Computer Numerical Control, wat betekent dat gebruik wordt gemaakt van een computergestuurde machine.

  Specificaties die vooraf worden meegegeven, worden door de computer omgezet naar instructies voor de CNC machine. De keuze voor CNC machines biedt u verschillende voordelen. Edustry vertelt u er graag meer over. Wij zijn een specialist op het gebied van de toepassing van CNC machines voor het bewerken van verschillende soorten materialen.

  Welke branches kiezen CNC bewerkte materialen?

  Binnen verschillende branches wordt gekozen voor het bewerken van materialen met een CNC machine.

  Dit geldt onder meer voor de luchtvaart en de industrie. Binnen deze sectoren laat men specifieke onderdelen binnen het productieproces produceren door een partij als Edustry. Ook meubelmakers kiezen voor de voordelen die het met CNC machines bewerken van materialen hen biedt. Bedrijven besteden dit proces vaak uit, om zelf niet in dure CNC machines te hoeven investeren.

  Wat zijn de voordelen van CNC machines?

  Het bewerken van materialen met CNC machines biedt verschillende voordelen.

  Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat een machine niet alleen overdag maar ook in de avond en nacht door blijft werken. Het verkort de levertijd van onderdelen aanzienlijk. Daarbij is het bewerken van materialen met een CNC machine minder foutgevoelig. Een derde voordeel van het bewerken van materialen met een CNC machine zit in het feit, dat deze machines sneller zijn dan mensen.

  Is de toepassing van CNC een duurzame keuze?

  De keuze voor het laten bewerken van materialen met een CNC machine past bij een duurzame manier van ondernemen.

  De duurzaamheid zit hierbij voornamelijk in het feit, dat er bij het middels CNC bewerken van materialen veel minder hoeft te worden weggegooid. Zouden materialen met de hand bewerkt worden, dan is de kans op fouten en daarmee het moeten weggooien van materialen veel groter. De foutgevoeligheid van een CNC machine is minimaal.

  Welke materialen zijn te bewerken met CNC machines?

  Edustry biedt onder meer ondersteuning bij het bewerken van materialen als hout, aluminium en metaal met CNC machines.

  Ook het bewerken van gereedschapsstaal en bijvoorbeeld thermoplasten is mogelijk. Naast de diversiteit in materialen die bewerkt kunnen worden met deze technologie, bieden we een ruim aanbod aan soorten bewerkingen. Denk bijvoorbeeld aan het frezen van deze materialen, maar ook aan het gebruik van een draaibank voor het creëren van cilindrische geometrieën.

  Hoe zien CNC instructies er eigenlijk uit?

  Wanneer we producten bewerken met een CNC machine, vragen we u vooraf specificaties op te geven van het gewenste eindproduct.

  Vaak gaat het om onderdelen die vervolgens in uw eigen productieproces gebruikt worden. De specificaties worden door onze ervaren specialisten ingevoerd in de programmatuur die hoort bij de CNC machine. De computer bepaalt op basis van deze reeks met regels hoe de CNC machine moet worden afgesteld voor een optimaal eindresultaat en stuurt deze vervolgens door naar de machine.

  Toepassingen van CNC in Amsterdam

  Bij de keuze voor een bewerking van materialen middels CNC in Amsterdam heeft u de mogelijkheid verschillende basismaterialen te laten frezen, snijden en bijvoorbeeld buigen. Op ons machinepark hebben we de beschikking over diverse professionele CNC machines, die deze materiaalbewerkingen mogelijk maken. Bij metaalbewerking in Amsterdam zorgen we er niet alleen voor dat het door u gewenste onderdeel of prototype op maat geproduceerd wordt. Materialen worden na bewerking fraai afgewerkt. Standaard betekent dit bij bijvoorbeeld metaalbewerking in Amsterdam dat bramen worden verwijderd. Het voorkomt dat u zich hieraan bezeert. Ook worden de scherpe randen van bewerkte materialen weggewerkt. U kunt deze standaard afwerking combineren met een onderdelenmarkering. Dat is interessant, wanneer u de traceerbaarheid van onderdelen en producten wilt verbeteren. Ook kunt u producten op deze wijze van een logo voorzien.

  Voordelen van CNC materiaalbewerking

  Materiaalbewerking middels CNC in Amsterdam biedt u verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel zit in de precisie waarmee hout-, roestvrijstaal- en bijvoorbeeld metaalbewerking in Amsterdam uitgevoerd wordt. Vooraf wordt er een ontwerp in de computer gezet, waarna de CNC machines binnen ons uitgebreide machinepark de rest van het werk uitvoeren. Het is afhankelijk van de gewenste materiaalbewerking in Amsterdam, hoe het ontwerp moet worden aangeleverd. We begeleiden u hier graag bij. Doordat de kans op fouten zeer gering is bij de keuze voor CNC materiaalbewerking, wordt er nauwelijks materiaal weggegooid. Een hele duurzame oplossing! Een derde voordeel van de bewerking middels CNC in Amsterdam zit in de snelheid waarmee het bewerkingsproces doorlopen wordt. De machines draaien 24 uur per dag en 7 dagen per week door. Producten zijn hierdoor veel sneller klaar dan bij een handmatige bewerking van de verschillende materialen.

  CNC frezen met koelmiddel

  Meer informatie over materiaalbewerking in Amsterdam

  Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Edustry u kan bieden op het gebied van CNC materiaalbewerking in Amsterdam? Wilt u weten of we ook uw basismaterialen kunnen bewerken met CNC machines? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We leggen de verschillende opties graag vrijblijvend aan u voor. Bovenal proberen we uw hout-, aluminium- en metaalbewerking zo makkelijk mogelijk te maken. Zodanig, dat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

  Populaire plaatsen

  Andere diensten

  Stap 1

  Vrijblijvend offerte opvragen

  Stap 2

  Contact met persoonlijke accountmanager

  Stap 3

  Overeenstemming

  Stap 4

  Productie wordt gestart

  Stap 5

  Levering van de bestelling